ajtók

0 Hozzászólás

július 6, 2011

NLP, célkitűzés, lehetőségek, Harmonet, Ezotér, ajtók

Hahó, hahó!

Talán úgy érezheted, hogy egy kicsit eltűntem, és ennek az az oka, hogy egy kicsit eltűntem. 

A célkitűzésben van pár nagyon fontos dolog. Az egyik a változás. Na, hát én most elég sok mindent változtattam, belefogtam valamibe, ami számomra is új és izgalmas, és amiről még nem szeretnék túl sokat mondani, talán csak annyit, hogy köze van a személyiségfejlesztéshez, a célkitűzéshez, a változáshoz.

A másik fontos dolog a célkitűzésben, és nem csak ott, hanem mindenhol: a fókusz. Úgy is mondhatnánk, hogy koncentráció. Vagy időgazdálkodás, de végül is mindegy, minek nevezzük, a lényeg, hogy ha van az életedben egy fontos dolog, akkor jó, ha felé fordulsz teljes figyelmeddel, ezt pedig úgy teheted meg, ha közben más dolgokra nem figyelsz. Ezért döntöttem úgy, hogy kevesebbet írok egy ideig a megszokott csatornákra. Ez azt jelenti, hogy mostanában ritkábban olvashatsz tőlem ebben a blogban, a weboldalon, egyelőre nem jelennek meg újabb cikkek tőlem az Ezotér és a Pozitív Gondolkodás magazinokban, a Harmoneten. Az NLP hírlevél továbbra is megy, az Online Célkitűző Tanfolyam zavartalanul működik, tehát van mit olvasnod most is.

Igazából minden pillanatban egy csomó lehetőséged van, rengeteg ajtón benyithatsz, bekukkanthatsz, sőt be is léphetsz, és kipróbálhatsz új és izgalmas dolgokat. Ilyenkor kicsit eltávolodsz más ajtóktól, és lehetőségektől. A "mindent akarok, de azt most rögtön" hozzáállást személy szerint szívesen alkalmazom, de nem mindig működik.

Így tehát semmit sem ígérek, hogy ne kelljen semmit sem betartanom, de ha kedvet kapok, hát bármikor írhatok. Úgy gondolom, a weboldalunkon bőven van lehetősége mindenkinek ahhoz, hogy megtalálja azokat az utakat (élő és online tanfolyamok, cikkek), amelyek segítenek a fejlődésben. Oldd meg a problémáid, tűzz ki célokat és tegyél is értük valamit! Ez egy jó tanács 🙂

Most megyek a dolgomra, van bőven. Ha friss híreim lesznek, nem tartom magamban 🙂

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>