véletlenül

0 Hozzászólás

április 18, 2010

NLP, önismeret, napenergia, sugallat, véletlenül, napkollektorok

Arra gondoltam, hogy ha nagyon tudatosan élek, akkor eléggé belátható lesz az életem. Vagyis ha nem csak ülök a "székemen", hanem folyton teszem a dolgom (na, nem dolgozom magam agyon, mert pontosan tudom, mit kell tennem), szóval ha tényleg foglalkozom az életemmel, akkor úgymond sikeres leszek, vagyis boldog, megy ilyesmi. És akkor biztos nem ér majd meglepetés.  

Ez viszont gáz, mert vannak kellemes meglepetések is, és ha azok se érnek, nem biztos, hogy az boldoggá tesz. Vagy csak arról van szó, hogy észre kell vennem a "véletleneket"? 

Ha az ember több véletlenen gondolkozik el, akkor lehet, hogy bölcsebb lesz. Ma reggel bekapcsoltam a rádiót, és a napenergiáról beszélgettek benne, a nepelemekről, amivel fűtök meg hűtök, meg főzök, meg hajtja a kocsimat, (már azt is tudom, hogy 2-3 euró egy kilowatt áram napelemmel, sőt azt is, hogy hamarosan nagy bumm-ra lehet számítani (nagy bada-bumm), és akkor hirtelen sokkal olcsóbb lesz, és már a kínai se rossz, hanem igenis jó, és 30 évig megy, aztán kicsit gyengül, meg hogy 15 év alatt térül meg az ára, szóval hihetetlen mennyiségű információra tettem szert pár perc alatt) 

És akkor arra gondoltam: Mi az üzenete ennek a pár percnek a számomra? 

Vegyek napkollektort? Nem hinném. Most nincs is kedvem hozzá.

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>