másképpen

0 Hozzászólás

január 2, 2011

NLP, önismeret, személyiségfejlesztés, újévi fogadalmak, másképp, tűzijáték

Boldog új évet, és egyúttal mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, amiket küldtetek! 

Azt hiszem, sokaknak január 3-án, hétfőn indul el újra nagyon sok minden. Persze, vannak újévi fogadalmak, meg hasonlók, amelyeket az újévre időzítenek az emberek, szerintem azonban sokkal izgalmasabb az, hogy mit és hogyan fogunk másképpen csinálni. És persze az is, hogy mikor kezdjük el a másképp csinálást. Kezdődik a munka, ugyanúgy fogsz mindent csinálni? Kezdődik az iskola, ugyanúgy tanulsz, mint azelőtt? Hobbid van? Családod? Valami nagy mű, amit alkotsz épp? Ezekkel mit fogsz másképp csinálni? 

És persze a vágyaid, az álmaid, a céljaid. Már az is nagy előrelépés, ha csak egy hangyányival foglalkozol többet ezekkel a dolgokkal, de nem január elsején, vagy január első hetében, vagy januárban, hanem az egész évben. Tartós változást legtöbbször tartós változtatással érhetsz el. Hiába eszel egyszer egészséges ételt, ha utána ismét válogatás nélkül zabálsz mindent hónapokon át. Hiába rendelsz meg egy nagyszerű oktatócsomagot, ha ki sem bontod azt. Nem elég eldönteni, mit akarsz, tenni is kell érte. 

Szóval? Elkezdődött az év. Mit fogsz másképpen csinálni? És mikor kezded el?

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>