NLP, kreatív írás, önfejlesztés, hét napos transzformációs játék

Felkerült a 7 napos transzformációs játék mindegyik fejezete, tehát összesen 7 fejezetben 28 feladat.

Mivel sok kérdés érkezett a játékkal kapcsolatban, szeretnék egy kis betekintést engedni, hogy mit is takarnak bővebben az egyes napok témái:

NLP, kreatív írás, önfejlesztés, hét napos transzformációs játék

1. nap: ÉSZLELÉS

Az első nap témája az észlelés és érzékelés, vagyis az, mit veszel észre a körülötted lévő világból. Akármilyen változásra is vágysz ugyanis, tudnod kell, hogy egyáltalán honnan indulsz. Az emberek sokszor annyira el vannak foglalva a vállalásaikkal, feladataikkal, hogy észrevétlen elsétálnak a saját életük mellett. Most fókuszba hozzuk azt.

2. nap: ANALÍZIS

A második napon értékelheted a megfigyeléseid eredményét, és új utakra lelhetsz. Vajon honnan származnak a lehetőségek? Mi a különbség azok között, akik dúskálnak bennük, és akik csak egy utat látnak maguk előtt? (Vagy egyet sem.) Vajon mi az, ami eddig megakadályozott céljaid elérésében? Ezen a napon megnyílhatnak előtted a változás kapui.

3. nap: TANULÓSZOBA

Mert akárhogyan is nézzük, bármilyen változásra vágysz, az egy tanulási folyamatnak lesz az eredménye. A fejlődés a változás motorja, így a 3. napon a hangsúlyt a képességeidre fektetjük. Nem hiányozhat ebből a napból a kreativitás és a "laterális gondolkodás". Miért nem kell törni a fejed azon, hogyan csinálj valamit kiválóan? Kiderül ezen a napon.

4. nap: ÁTALAKÍTÁS

Vannak elérhetetlen vágyaink, megvalósíthatatlan céljaink, s ezek egy része valóban túlságosan kemény dió. De mi van, ha akad köztük szép számmal olyan, amit csak azért tartottunk eddig túl nehéznek, mert nem jó szemmel néztük? Mi az a nézőpont, és mi az a módszer, amellyel gigászi célokat is megszelídíthetsz? A  4. nap pont erről szól.

5. nap: HIBÁZZ!

Ez egy igazán felszabadító nap lesz. Miközben legtöbbször azon stresszeljük magunkat, nehogy valami hülyeséget csináljunk, és véletlenül se rontsunk el semmit, az 5. napon hibát hibára halmozhatsz, sőt, mostantól mindig. A sikerhez vezető ajtó kulcsa pedig, amit mindig is kerestél, a nap végére előkerül a farzsebedből. 

6. nap: KITERJESZTÉS

Tele van a világunk lehetőségekkel, eszközökkel, utakkal, megoldásokkal és minden jóval. Mire a 6. naphoz érünk, ezt már mind tudjuk. De mi volna, ha mindezt kiterjesztenénk, megsokszoroznánk, és még hatványoznánk is, hiszen vannak olyan gyakorlatok és módszerek, amelyek nem a való világból merítik az erejüket? Ezen a napon megtudhatod, honnan.

7. nap: Ünnep

A játék nem játék, de mégiscsak megdolgoztunk a sikerünkért, így az utolsó napra csupa finomsággal várunk. Csak örömteli gyakorlatokkal, édes meglepetésekkel, és nagyszerű jutalmakkal gazdagodhatsz ezen a napon. Pihend ki magad, és élvezd ki ezt a napot, hiszen megérdemled. Aztán pedig, ha akarod, készülhetsz az új napra...


Eszközök és módszerek

Hogy a fenti hét nap milyen eszközökben valósul meg? 

Nos, mindig az NLP egyik előfeltevésével kezdünk. Ez hangol rá a napra, ez adja meg az alapgondolatot.

Aztán egy önfejlesztő gyakorlat következik, ami igen széles területről merít. Elvégezheted fejben, írásban, kinyomtathatod a feladatlapot - ez csak rajtad áll.

Majd egy kreatív írás-gyakorlat következik. Többségében a belső írás egy-egy kiemelt feladatát kapod, de akad közte metaforaírás is.

Végül minden nap kapsz egy játékos küldetést. Ehhez vélhetően fel kell állnod a székedből, mert csak a játék online, a változásért a való életben kell cselekedned.

Nos, a játékra szeptember 25-ig nevezhetsz be, ha még nem tetted meg.

Egy hét alatt érhetsz el pozitív változást. Én nem hagynám ki!

Vegyél új lendületet a legújabb egyhetes önfejlesztő játékkal!


About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

  • Szia Tibi,
    Én is szeretnék NBU kedvezmény-kódot kérni.
    Köszönöm,
    Mariann

    • Szia Ibolya, elküldtem neked email-ben a kedvezménykódot nemrég. Ha bankkártyával vagy közvetlen PayPal-lal fizetsz, akkor ez a legegyszerűbb. Vagy add le csak az átutalásos megrendelőlapot, akkor automatikusan a kedvezményes összeget igazolja vissza neked a rendszer, mert látja, hogy benne vagy a Nagy Belső Utazásban. És akkor is tudsz PayPal-lal fizetni.

      • Köszönöm, azt hiszem, sikerült. Azt hittem hogy csak szeptember 25. után indul a játék, de látom, hogy máris elkezdhetem. Ez lesz az esti programom 🙂 .

        • Ibolya, örülök! ?

          Azt gondolom, te már tapasztalt játékos vagy, s az első napon csak úgy átsuhansz. ?

  • Sziasztok!

    Ha befizettem a díjat és az megérkezik Hozzátok, mi a következő lépés? Kapok majd egy linket?
    Előre is köszi. ?
    Klaudia

    • Igen, Márta! Aki egyszer már “bent van”, az örökös hozzáférést kap, bármikor kezdhet.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >