• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Paul R. Scheele: Villámolvasás

Paul R. Scheele: Villámolvasás

1.990 Ft

Oldalak száma: 106
Kiadó: Agykontroll Kft.
ISBN: 978-963-79-5919-6
Borító: puhatáblás

3 készleten

Cikkszám: KNV-010 Kategória:

Tudtad-e, hogy képes vagy másodpercenként egy oldalt elolvasni? Ez a könyv bebizonyítja. A harmadik évezred olvasási és tanulási módszerének titkát tartod a kezedben. A villámolvasás gyökeresen megváltoztatja életedet.
“Egy joghallgató végezte el a legmeggyőzőbb tesztet a ‘villámolvasás teljes elmével’ módszerrel kapcsolatban. Az első szemeszter alatt fotóolvasta az összes feladott olvasmányt, és a javasolt módszer szerint aktiválta az anyagot, mikor ideje megengedte. Folyamatosan csúcseredményt ért el az egyetemen, jól szerepelt az órákon, laza és biztos volt a hozzáállása, és a maximális pontszámot érte el a négyórás esszévizsgán, ahol záródolgozatát mindössze két óra alatt írta meg. A második szemeszter alatt visszatért a hagyományos olvasási és tanulási módszerhez, hogy megtudja, milyen különbséget jelent a villámolvasás. Már két hét után lemondott a kísérletezésről, mondván, hogy a régi tanulási gyakorlat sokkal több munkát és szenvedést jelent, és úgy érzi, összecsapnak feje fölött a hullámok.”

“Egy üzletasszony, akinek meg kellett tanulnia franciául, többször fotóolvasta az angol-francia szótárt, mielőtt elutazott volna Brüsszelbe egy francia nyelvtanfolyamra a Berlitz-iskolába. A kurzus alatt esténként fotóolvasta a tanfolyam anyagát és a szótárt. Három napon belül eljutott a második könyvig. Az iskola vezetői azt mondták, hogy két és félszer jobb teljesítményt nyújtott, mint az addigi legsikeresebb tanítványuk.”

Tömeg 0,26 kg
Méretek 14,5 × 21,5 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paul R. Scheele: Villámolvasás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

>