• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Regőczi Lalus: Az égig érő erdő I.

Regőczi Lalus: Az égig érő erdő I.

3.200 Ft

Oldalak száma: 272
Kiadó: Music & More Hungary Kft.
ISBN: 978-963-06-8502-3
Borító: cérnafűzött, keménytáblás

Készleten

Cikkszám: KNV-007 Kategória:

Az égig érő erdő nem más, mint a világ legvarázslatosabb helye, amit csak el tudsz képzelni. Bárhová is nézel, minden ismerősnek tűnik, mind a környezet, mind pedig a szereplők – legyen az állat, ember; esetleg tündér vagy egy kő.

Egy igaz mese, melynek mi magunk vagyunk a szereplői, s mindaz megjelenik a lapjain, amit magunkkal viszünk ebbe a sejtelmes, óriási fákkal és élettel teli erdőbe. Minden hang, minden illat, minden érzékelhető és érzéken felüli jelenség csak és kizárólag úgy jelenik meg az erdőben, hogy mi magunk vittük oda. Attól ismerősek, hogy mindvégig velünk voltak, bár erről talán még mi sem tudtunk.

Bármi megtörténhet és bármi lehetsz ebben a mesében. Az erdő minden lakója te magad vagy. Ez pedig azért van, mert ez az erdő mindvégig ott lapult benned. Hogy eljuss oda, nem kell hozzá Csizmás Kandúr Hétmérföldes Csizmája, sem pedig Kolumbus hajója, de még csak griffeket sem kell meglovagolnod.
Egyetlen lépésre van tőled, s bár ez lehet a legnehezebb lépés, melyet valaha megtettél magad felé, senki nem tántoríthat el ettől a lépéstől. Te döntöd el, mikor akarod megtenni.

Tömeg 0.4 kg
Méretek 14 × 20 × 2.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Regőczi Lalus: Az égig érő erdő I.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

>