• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Szűcs Tibor: Nagy vagy, agy!

Szűcs Tibor: Nagy vagy, agy!

3.200 Ft

Oldalak száma: 263
Kiadó: Mindennapi NLP
ISBN.  978-963-12-6005-2
Borító: puhatáblás

Készleten

Cikkszám: KNV-002 Kategória:

Olvastad már a “Mi az ördög az az NLP?” c. könyvet? Ha nem, akkor célszerű azzal kezdeni, mert ez a könyv annak a folytatása. Ha igen, akkor viszont kíváncsi vagyok, mennyire viselte meg az idegrendszeredet. Ha jól szórakoztál közben, akkor meg merem kockáztatni, hogy ez a kötet is kedves lesz számodra. Ha azonban az agyadra mentem, nos, akkor először is, úgy kell neked! Minek olvastad el? Másodszor pedig, ne aggódj! Ez a könyv pont arról szól, mekkora hatalmas találmány az agyad!

Nem mondom meg, mi az az NLP, mert ez már kiderült az első részből. Annyit elárulok viszont, hogy ebben az újabb agymenésben további ismerős és ismeretlen arcokkal futhatsz majd össze, és vissza. Gondolok itt a Tótra, aki semmiből sem bír kimaradni, és itt van még a házmester, a Pötyi néni, a hülye szomszéd, a Stollmájer meg a neje, Kiss Oszkár, sőt, még szörnyeket is találhatsz az ajtó előtt.

És persze elmondom majd, hogy miért jó, ha igent is és nemet is tudsz mondani, megmutatom majd az összes NLP-s idegrendszeri szintet, elmesélem, melyik a legjobb módja a konfliktusok megoldásának, beszélünk majd csajokról és pasikról, és sok másról is.

Meglátod majd, mennyi mindent el tudok vakogni ötven fejezetben. De most már itt nincs mit olvasgatni, a lényeg a könyvben van!

Tömeg 0,36 kg
Méretek 14,5 × 21 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szűcs Tibor: Nagy vagy, agy!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

>