• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Szűcs Tibor: Akárki volt, Te voltál!

Szűcs Tibor: Akárki volt, Te voltál!

2.500 Ft

Oldalak száma: 140
Kiadó: Mindennapi NLP
ISBN:  978-963-08-6862-4
Borító: puhatáblás

Készleten

Cikkszám: KNV-004 Kategória:

Vannak emberek, akik eljutottak a spirituális fejlődés olyan szintjére, hogy ők már mindenkit szeretnek, mindent elfogadnak, a világ csodálatos és szeretetteljes, a fejlődés végtelen, a boldogság örök, a feltétel nélküli szeretet még annál is örökebb, és így tovább.

Ezt csodálatosnak tartom. Nem tudom, valaha eljutok-e erre a szintre, mert jelenleg baromira távol állok tőle. Ha te már elérted ezt a szintet, ez a könyv nem sok újat mondhat neked. Attól még elolvashatod, csak úgy szórakozásképp.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az élet szép, de nem fenékig tejfel. Így ez a könyv is arról fog szólni, hogy az élet egy olyan fantasztikus lehetőség, amit ha még nem használtál ki, akkor már megbocsáss, de neked teljesen elment az eszed. Ugyanakkor ez a könyv arról is fog szólni egy kicsit, hogy nem mindig jönnek be a dolgok, és néhanapján egy kis depi simán elfogadható, és ha nem is adjuk fel, de kiléphetünk bizonyos megszokásokból, ha azokat feleslegesnek tartjuk.

Ez a könyv a szórakoztató személyiségfejlesztés kategóriájába tartozik. Bízom benne, hogy a kettőből legalább egy megvalósul, ha elolvasod!

Tömeg 0,2 kg
Méretek 14,5 × 21 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szűcs Tibor: Akárki volt, Te voltál!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

>