Tanfolyamok pizza áron

0 Hozzászólás

március 28, 2020

NLP módszer, metafora, személyiségfejlesztés, tanfolyamok pizza áron

A kreatív írás-tanfolyamokról egy korábbi bejegyzésben írtam, most olyan tanfolyamokat ajánlok, amelyekért a jelenlegi kedvezményünk keretében nem kell többet fizetned, mint egy pizzáért. Jó, egy kölyök-margherita talán kevesebből is kijön, de ne sajnáld magadtól a feltéteket, mehet rá négyféle sajt, gomba, brokkoli, olajbogyó és egyéb bigyó, amit csak akarsz.

Nézzük csak, milyen tanfolyamot vehetsz ennél olcsóbban*:
* A bejegyzésben szereplő árak az 50%-os kedvezményt tükrözik.

7 napos transzformációs játék

Önismeret, 7 napos transzformációs játék

Ez a tanfolyam jelenleg 2440 Ft.

Ez a játék egy teljes hétre szól, és korlátlan alkalommal megismételhető. A célja a szórakoztatás, az önismeret növelése, a saját életedre fókuszálás.  A hét nap a következő témára épül:

  1. nap: Észlelés
  2. nap: Analízis
  3. nap: Tanulószoba
  4. nap: Átalakítás
  5. nap: Hibázz!
  6. nap: Kiterjesztés
  7. nap: Ünnep

Minden napra kapsz egy

  • NLP előfeltevést - Új gondolkodási mintát
  • Gyakorlatot - Letölthető feladatlapokkal
  • Kreatív írás-gyakorlatot - A folyamatos kézírás varázsát
  • Játékos küldetést -  Amellyel megmozdulhatsz a változásért

Hát nem remek? 


A Változás piramisa

NLP modell, metafora, változás piramisa

Ehhez a gyakorlathoz most 1940 Ft-ért juthatsz hozzá.

A Változás Piramisa egy történet, amelynek te vagy a főszereplője.

Egy többszintes piramison kell átkelned, és meghatározott kérdésekre felelned, illetve különféle szempontok alapján átgondolnod azt a problémát/célt/élethelyzetet, amellyel beléptél a titokzatos épületbe.

A metaforikus gyakorlat egy olyan NLP modell alapján lett felépítve, amely garantáltan kimozdít a szokásos gondolkodási sablonokból. A megoldás nem a gyakorlatban van - hanem benned. A feladatok azonban segítenek előhozni az elmédből azokat a válaszokat, amelyek megmutatják neked a kivezető utat - nem csak a piramisból, hanem a saját problémádból is.

Ez tehát egy letölthető, otthon elvégezhető speciális NLP gyakorlat.

A tartalma a következő:

  • A gyakorlat nyomtatható változata - 17 oldalon, részletes útmutatással.
  • A gyakorlat audio változata - 46 perces vezetett kreatív írásgyakorlat két külön változatban (zenével és zene nélkül).
  • A gyakorlat részletes magyarázata, az NLP modell ismertetése, útmutató a modell további használatához.
  • Esettanulmány, amelynek során egy életszerű példán keresztül megmutatom, hogy találhatod meg a megoldást a saját problémáidra.
  • Nyomtatható feladatlap, amellyel praktikusan, gyorsított változatban is elvégezheted a gyakorlatot (a metaforikus kerettörténet nélkül)

Ez valójában nem tanfolyam, hanem egy gondolkodási eszköz, amelyet többször is használhatsz, többféle módon. 


Ericksoni hipnózis, gazdagság

Ha ketten vagytok, két pizzát rendeltek, igaz? Nos, annyiból ez a tanfolyam is kijön, az ára most 4940 Ft. Sőt, ha a gyakorlatokat meg is csináljátok, a sokszorosát hozza vissza az árának. 

Murányi Péter tanfolyamának célja, hogy egyre elégedettebb légy az anyagi helyzeteddel, miközben az életed többi oldala is teret kap. Nem azt keressük, hogy miképp tudnád még gyorsabban pörgetni a mókuskereket, hanem azt, hogy (még jobban) egyensúlyba kerülj a pénzzel és az anyagiakkal. Ehhez valószínűleg a hozzáállásodon is, a cselekedeteiden is változtatni fogsz. Az új lehetőségek feltárása közben rájöhetsz, hogy valójában több erőforrással rendelkezel, mint gondoltad. És az anyagiakról való rugalmasabb gondolkodás következményeképpen a mindennapjaid is érdekesebbé válhatnak.

A 45 percnyi HD videót és 32 gyakorlatot tartalmazó tanfolyam három területre összpontosít: A forrásokra, a megtartásra és a gazdagság érzésére. Murányi Péter egy-egy, 10-20 perces videóban beszél mindegyik témáról. A tapasztalatok, felvetések, lehetőségek, történetek arra szolgálnak, hogy tágabb perspektívát nyissanak és egyre inkább bizonyosságot keltsenek benned: bizony, képes vagy elérni a valódi vágyaidat.


Ericksoni hipnózis, érvényesülés

Murányi Péter másik videós tanfolyamához is féláron, 4940 Ft-ért juthatsz hozzá jelenleg.

"Társas lények lévén szeretnénk érvényesülni a többi ember között. Még a csendes, háttérbe húzódó egyének is vágynak az elismerésre – úgy tűnik, e biológiai program mindnyájunkban jelen van. Ugyanakkor az élet sok területén érdekes elcsúszást figyelhetünk meg a teljesítmény és a társadalomban kivívott pozíció között. Ha nem az érdem, akkor vajon milyen képességek segítik az érvényesülést?"

A témák:

  1. Az érvényesülés tárgya
  2. Belső felkészülés
  3. Társas műveletek

A tanfolyamban négy feladatsor ad teret új gondolatok, hozzáállás, viselkedések kipróbálásához. 50 percnyi videó és 28 feladat várja, hogy általuk megtanulj jobban érvényesülni.


Számítógépes fotóolvasás

Számítógépes fotóolvasás

Ezt a tanfolyamot is 4940 Ft-ért érheted el most.

A számítógépes fotóolvasást igazából csak akkor értheted meg, ha már ismered a Paul Scheele által kifejlesztett Villámolvasást. Ebben a prezentációval támogatott audio-tréningben a Villámolvasáshoz kapcsolódó speciális technikákkal ismerkedhetsz meg. Ha a Villámolvasással fénysebességgel olvasol, most felkészülhetsz a hiperugrásra.

Miből áll a tanfolyam?

  • Audio-fejezetek: Ezek tartalmazzák az anyag lényegi részét. Részletes ismertetést találhatsz itt képernyőképekkel illusztrálva.
  • Prezentációk: Ezeket külön is elérheted.
  • Vezetett olvasási gyakorlat: Ha nem rendelkezel a Villámolvasás Videótréninggel, ebben a tanfolyamban is elérheted a gyakorlatot.
  • Kreatív írás-gyakorlatok: Rövid ismertetés a szabad írásról, és speciális gyakorlatok, amelyekkel könnyebben hozzáférsz a tudattalanban lévő információhoz.

Ezt a tanfolyamot csak akkor ajánlom, ha a hitrendszered szerint el tudod fogadni az alábbi sebességet:

Számítógépes fotóolvasás, villámolvasás

Ez egy igen különleges módszer, amellyel rengeteg információt szerezhetsz. Érdemes rászánnod az időt, hogy megtanuld.


A Titkos erdő

Kreatív írás, metafora, személyiségfejlesztés, Titkos erdő

Ezt a tanfolyamot is 4940 Ft-ért érheted el most.

A Titkos erdő egy online kreatív metaforikus önfejlesztő eszköz. Izgalmas időtöltést kínál, ha szereted használni a fejed, és szívesen változtatnál az életeden.

Ez a csomag öt gyakorlatot tartalmaz, amelyeket önállóan is elvégezhetsz, de összefüggő feladatsorként is értelmezheted azokat. Miközben ez egy rövidebb idő alatt is elvégezhető gyakorlatcsomag, és egy módszerben sem merülünk túl mélyre, valamilyen szinten bepillantást nyerhetsz a Belső írásba, a színes írásba, a metaforák világába, az NLP-be és az Ericksoni hipnózisba is.


Remélem, megtalálod a számodra vonzó tanfolyamot a fentiek közül. Ha a teljes tanfolyami kínálat érdekel, kattints ide, ha kérdésed van, örömmel látom a hozzászólások között.

About the author 

Tibi

A Mindennapi NLP alapítója, szerző, tréner, írásmániás, családapa. Ha meg akarod ismerni, olvasd el az írásait, kövesd a Twitteren: https://twitter.com/tibiszucs

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>